miercuri, 22 aprilie 2015

Racadau - Alunis, inchiriere 3 camere, decomandat, renovat nou - 375 Euro


Brasov - str. Alunis, apartament cu 3 camere, 375 euro/luna.
Ofer pe termen lung apartament decomandat cu 3 camere, nou renovat si mobilat, utilat, etaj 8 izolat termic, dotat cu centrala proprie si termopan.

joi, 9 aprilie 2015

Vila amplasata in zona Bunloc - Brasov, 500 mp teren , 165.000 Euro



Vila amplasata in zona Bunloc - Brasov, pe un teren de 500 mp, cu amprenta la sol de 136 mp si cu un regim de inaltime S+P+E+M.


Orientarea imobilului este spre Sud, pe axa Est - Vest, in fata se deschide impozant masivul Bucegi si se vede Varful Omu.

Parterul este desfasurat pe circa 120 mp utili si are in componenta un living spatios cu semineu si ferestre mari pentru lumina naturala, sera, spatiu de luat masa si bucatarie mobilata si utilata, baie si o camera de 18 mp cu destinatia birou.
Etaj: dormitor matrimonial cu dressing si semineu, baie proprie dotata cu jacuzzi si 2 dormitoare mari care au o baie comuna.
Mansarda adaposteste o camera, o baie si un spatiu mare, multifunctional, pentru activitati recreative.
Imobilul beneficiaza de tarese si balcoane pe fiecare nivel, precum si de un beci de 24 mp.

Structura este realizata din fundatia din beton armat peste care este amplasata o structura metalica cu 2 plansee de beton armat. Inchiderile sunt cu pereti sandwich cu vata minerala de 25 cm grosime, sistem termic izolant la exterior si pereti de compartimentare din gips carton la interior.

Avantaje: locuinta situata in zona linistita foarte aproape de intrarea in Brasov si centre comerciale, rezistenta ridicata la cutremure, confort deosebit cu costuri reduse (incalzirea cu centrala termica pe gaz - consumul de combustibil similar cu cel folosit pentru incalzirea unui apartament de bloc cu 3, 4 camere si sistem alternativ de incalzire pe lemn - 2 semineuri functionale), mobilata si utilata.

Pret negociabil 165.000 euro.